Keresés a termékek között

Bejelentkezés viszonteladók részére

A cég

Az RP-Tools egy Európa szerte az autó-szerviztechnika iparágban elismerten sikeres ausztriai székhelyű családi vállalkozás. A siker alapja a szakértelem és az kreatív előremutató technológiák alkalmazása.

Víziónk

Látjuk magunkat úgy most és a jövőben, mint egy modern, meghatározó cég, amely képes szembenézni az új kihívásokkal, változásokkal. Szeretnénk a termékeket folyamatosan fejleszteni, tökéletesíteni, hogy ez biztosítsa a vállalat jövőjét.

Munkatársak

A csapatunk tagjai mind elkötelezettek, lojálisak, és szakmailag magasan és elismerten képzettek. Támogatjuk a teljesítményt, a kreativitást és a szakmai fejlődésüket.

Stratégiai célok

minden országban ahol tevékenykedünk az elsők között lenni a szerviztechnikában

folyamatosan növelni bevételünket, jövedelmezőségünket

minél nagyobb számú elégedett ügyfélkapcsolat kiépítése

megbízható, szociálisan orientált és környezetileg felelős vállalatnak lenni

Biztonság

A biztonság rendkívül fontos érték számunkra. Ezt folyamatosan nyomon követjük ezt képzések, utókövetések, dokumentációk

Termékeink

Köszönhetően a kiváló minőségnek, folyamatos finomításoknak termékeink Európa szerte nagy elégedettségnek örvendenek. Folyamatosan törekszünk rá, hogy valamennyi termékünk megbízható, korszerű és gazdaságos legyen összhangban a környezetvédelmi és gazdasági elvárásokkal.

Ügyfeleink

Átfogó tanácsadással és minőségi megoldásokkal segítjük partnereinket a számukra tökéletes megoldás megtalálásában. Elkötelezettek vagyunk, hogy megrendeléseiket megbízhatóan, pontosan és kiváló minőségben tudjuk kiszolgálni.

Minőség

Az ügyfelek kívánságait és elvárásait mindig komolyan vesszük. Termékeinket a legnagyobb gondossággal és precizitással készítjük el. A minőség folyamatos ellenőrzése és javítása az egyik mozgatórugója a termékek kiválóságának.

 

 

 

 

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.